2 Ιουλ 2015

Σουφλέ με Ελληνικά Τυριά!!!

 
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους σας. Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας που ζούμε το τελευταίο καιρό νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε ο καθένας τον απολογισμό μας... Και να πάρουμε ΣΩΣΤΕΣ αποφάσεις... Ποια είναι η σωστή και εγώ ακόμη την ψάχνω!!!
Αλλά πάμε στα δικά μας τώρα... Μπας και ξεχαστούμε λιγάκι!! Μετά από μια απουσία ενός μήνα, λόγω εργασίας, επανέρχομαι με ένα φαγητό γευστικότατο και χορταστικό!!!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Υλικά
500 γρ. πέννες
250 γρ. κεφαλογραβιέρα
250 γρ. γραβιέρα
200 γρ. κεφαλοτύρι
150 γρ. μπέικον
150 γρ. γαλοπούλα σε κυβάκια
400 γρ. κρέμα γάλακτος
πιπέρι
 
Εκτέλεση
Ξεκινάμε βράζοντας σε αρκετό αλατισμένο νερό τις πέννες.
Παράλληλα σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα τυριά τριμμένα το μπέικον σε κομματάκια και τη γαλοπούλα και τα αναμειγνύουμε καλά.
Όταν είναι έτοιμες οι πέννες τις βάζουμε σε ένα πυρεξ ή ταψί και ρίχνουμε τα τυριά, την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 30 λεπτά και στο grill του φούρνου για 5 λεπτά στο τέλος να πάρει χρώμα!!!
Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και απολαμβάνουμε!!!  
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου