18 Ιουλ 2015

Μπράουνι με τυρί κρέμα!!!





Καλημέρα!!! Γλυκάκι... Σοκολάτα... Ταιριάζει με παγωτάκι για δροσιά, αυτές τις ζεστές μέρες!!!

Μπράουνι!!!















Υλικά
125 γρ. βούτυρο soft
2/3 του φλ. ζάχαρη κρυσταλλική
125 γρ. κουβερτούρα
3 αυγά μεσαίου μεγέθους
3 κουτ. σούπας κακάο
3 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
200 γρ. τυρί κρέμα
3 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 κάψουλα βανίλιας

Εκτέλεση















Βάζουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη. Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και την ρίχνουμε και αυτή μέσα. Τοποθετούμε το κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε να λιώσουν τα υλικά.
Όταν λιώσουν το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τα αυγά να ανακατευτεί καλά.
Βάζουμε σε ένα μπολ το κακάο, το αλεύρι και το μπέικιν πάουτερ και το ρίχνουμε σταδιακά στο μείγμα της σοκολάτας.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη και τη βανίλια και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C στις αντιστάσεις. Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψί και αδειάζουμε μέσα το μείγμα της σοκολάτας και από πάνω το λευκό μείγμα. Κάνουμε σχήματα με ένα πιρούνι και ψήνουμε για 40 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμο το αφήνουμε για 30 λεπτά να κρυώσει και ύστερα το κόβουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου