12 Σεπ 2014

Το πιο Εύκολο παγωτό!!!

 


Καλησπέρα! Σήμερα επιστρέφω με ένα πολύ γρήγορο και εύγευστο παγωτό. Με λίγα βασικά υλικά και πολλές παραλλαγές στις γεύσεις!!!


Το παγωτό!!!!!!!


Υλικά
2 φακελάκια σαντιγί σε σκόνη
1 ζαχαρούχο γάλα
4 1/2 κούπες γάλα φρέσκο
2 βανίλιες

Υλικά που πρόσθεσα
Παστέλι Αμυγδάλου
Ινδική Καρύδα
Μπισκότα Πτι-Μπερ














Εκτέλεση

Ξεκινάμε βάζοντας τα 2 φακελάκια σαντιγί μαζί με τις 3 κούπες γάλα φρέσκο στο μίξερ.Τα χτυπάμε για 10 λεπτά. Να έχουμε μια σφιχτή σαντιγί. Τη βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.

Τη βγάζουμε ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το υπόλοιπο γάλα φρέσκο. Χτυπάμε για 10 λεπτά και ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.

Βγάζουμε και χωρίζουμε τη σαντιγί σε όσες γεύσεις θέλουμε να φτιάξουμε.

Εγώ έβαλα στο 1ο παστέλι αμυγδάλου, αφού πρώτα το έτριξα στο μούλτι.
Στο 2ο τριμμένη ινδική καρύδα. Και στο 3ο μπισκότα σπασμένα με τα χέρια.
Τα ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 3 με 4 ώρες, να παγώσει καλά.

***Tips***

*Μπορείτε να βάλετε ότι υλικά θέλετε και να διαμορφώσετε τις γεύσεις σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Κακάο, Ξηρούς καρπούς, άλειμμα πραλίνας, γλυκό του κουταλιού...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου