20 Οκτ 2016

Μπισκότα σοκολάτας με κρέμα!!!


Καλημέρα!!! Πως είστε;; Εχει ξεκινήσει η ψύχρα και σιγά- σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς χειμώνα!!!
Σήμερα μια συνταγούλα για γλυκά γεμιστά μπισκοτάκια που θα γίνουν ανάρπαστα!!!!
















Υλικά

250γρ. αλεύρι για όλε τι χρήσεις
2 κουτ. σούπας κακάο
1 κουτ. γλυκού μπέικιν
1/2 κοτ. γλυκού σόδα μαγειρική
100 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο
125 γρ. ζάχαρη
2 βανίλιες
1 αυγό μέτριο
120 ml γάλα
Για την κρέμα
2 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
100 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο
2 κουτ. σούπας γάλα
1 βανίλια

Εκτέλεση














Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο βαθμούς.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και προσθέτουμε το μπέικιν κ τη σόδα.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει κ αφρατέψει.
Προσθέτουμε το αυγό και μόλις ενσωματωθεί προσθέτουμε σιγά - σιγά το αλεύρι, τις βανίλιες και το γάλα.
Στη συνέχεια βάζουμε τη ζύμη μας σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με λείο κορνε και φτιάχνουμε μικρούς δίσκους πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε για 10-15 λεπτά στον αέρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μίξερ τα υλικά για την κρέμα και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια λεία κρέμα.
Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και κολλάμε τα μπισκότα ανα δύο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου