14 Ιουλ 2014

Yogurtcake!!!


 





























Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ένα γλυκάκι για να ξεκινήσει γλυκά η εβδομάδα!!! Είναι
τέλειο...δροσερό και πανεύκολο!!!! Καλή εβδομάδα!!!!

















Υλικά για 10 μερίδες (μεγάλες)

1 κουτί morfat creamy

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

1 γιαουρτάκι στραγγιστό 200γρ

Χυμό από 1 λεμόνι

440γρ. μπισκότα digestive

200γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη

Μαρμελάδα της αρεσκείας μας

 
 
 
 
 



 

Εκτέλεση

Για την Κρέμα

Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ το morfat creamy  μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι και συνεχίζουμε μέχρι να έχουμε μια σφιχτή και λεία κρέμα. Ρίχνουμε σταδιακά  το λεμόνι και χτυπάμε  για λίγο ακόμη.

Για τη βάση

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα περιχύνουμε μα το βούτυρο, αφού πρώτα το λιώσουμε. Ανακατεύουμε καλά να βραχούν όλα καλά.

Συναρμολόγηση

Μοιράζουμε τη βάση σε 10 μπολάκια ή ποτήρια και από πάνω βάζουμε την κρέμα. Μπορούμε να το βάλουμε και σε ταψάκι με αποσπώμενο πάτο ή σε τσέρκι.

Διαλύουμε τη μαρμελάδα με λίγο ζεστό νερό και βάζουμε πάνω από την κρέμα.

Βάζουμε το yogurtcake  στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες να σφίξει.
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου