29 Ιαν 2015

Σνίτσελ χοιρινά!!! Πανεύκολα...



Καλησπέρα. Μια συνταγή για τα αγαπημένα σε όλους και ειδικότερα στα παιδιά, σνίτσελ. Σνίτσελ χοιρινά, εύκολα και πολύ πολύ μαλακά.
Τα έφτιαξα την Κυριακή για τις αγαπημένες μου ανιψούλες και δεν έμεινε τίποτα!!!
Σνιτσελάκια....























 
 
Υλικά
4 σνίτσελ χοιρινά (χτυπημένα από τον κρεοπώλη)
200 γρ. αλεύρι
   200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
   2 αυγά
   1 φλυτζ. του καφέ γάλα φρέσκο
   αλάτι και πιπέρι
   λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Κόβουμε τα σνίτσελ στη μέση και τα πλένουμε πολύ καλά. Τα αλατοπιπερόνουμε και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν καλά!
Ετοιμάζουμε τα υλικά. Σε ένα πιάτο το αλεύρι, στο άλλο χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και στο άλλο τη φρυγανιά.
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία και αφήνουμε το λάδι να ζεσταθεί.
Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά. Τα ρίχνουμε στο τηγάνι, να ροδοκοκκινίσουν και από τις δυο πλευρές.
Τα βγάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας, να απορροφήσει τα περιττά λάδια.
Τα τρώμε αμέσως!!!
**Εμάς δεν έμεινε ούτε δείγμα!!! <3

Σαν συνοδευτικό ταιριάζουν απόλυτα οι πατατούλες τηγανιτές, αλλά και ρύζι με λαχανικά!!!

***Tips***
*Γίνονται το ίδιο καλά και στο φούρνο.
**Μπορούμε όταν θα τα περάσουμε και από τη φρυγανιά να τα βάλουμε στην κατάψυξη, ώστε να είναι έτοιμα για κατανάλωση, όποτε τα χρειαστούμε.
***Τέλεια ιδέα για παιδικό πάρτυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου