5 Φεβ 2015

Η evanescence τούρτα μου...




Καλημέρα!!! Την τούρτα αυτή την ονόμασα έτσι, γιατί με έχει σώσει αρκετές φορές!!! Είναι γρήγορη!! Εύκολη και γευστική!!! Την έφτιαξα για τα γενέθλια μου, που ήταν χθες!!! Μεγαλώσαμε!!!
Τούρτα!!!!!!!!!!!!!!

















Υλικά
1 συσκευασία παντεσπάνι σοκολάτας (3 παντεσπάνια)
3 κρέμες γάλακτος
4 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 Κουβερτούρα τριμμένη
1 φλυτζ. του καφέ κονιάκ
σιρόπι από γλυκό του κουταλιού (εγώ έβαλα βύσσινο)


Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τις κρέμες με την άχνη ζάχαρη, έως ότου έχουμε μια αφράτη σαντιγί. 
Παράλληλα ανακατεύουμε το κονιάκ με το σιρόπι από το γλυκό του κουταλιού και το και λίγο νεράκι
Απλώνουμε τα παντεσπάνια και τα βρέχουμε με το σιρόπι.
Συναρμολογούμε την τούρτα. Βάζουμε πρώτα το παντεσπάνι, απλώνουμε την κρέμα και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Μόλις φτάσουμε στο τελευταίο παντεσπάνι, ρίχνουμε όλη τη σαντιγί και τη σκεπάζουμε καλά όλη.
Πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα και είναι έτοιμη.
Τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες, πριν την καταναλώσουμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου