23 Φεβ 2015

Ταραμοκεφτέδες της Καθαράς Δευτέρας!!!




Καλησπέρα!!! Καλή εβδομάδα και Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!! Ταραμοκεφτέδες σήμερα, μια απλή και γρήγορη συνταγή για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας, αλλά και για όλη τη Σαρακοστή!!!

Προσωρινά θα σταματήσω να βάζω συνταγές, λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος! Αλλά ελπίζω να είμαι σύντομα κοντά σας και πάλι, με ωραίες γευστικές συνταγές!!!

Ταραμοκεφτέδες!!!
















Υλικά
60γρ. ταραμάς
200γρ. ψωμί (μουλιασμένο σε νερό και καλά στυμμένο)
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1/4 ματσάκι άνηθο
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1 κουτ. σούπας κορν φλαουρ
λίγο λάδι
λίγο πιπέρι
λάδι και αλεύρι για το τηγάνισμα


Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός το λάδι και το αλεύρι σε ένα μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά είτε με μίξερ, είτε με το χέρι μας, ώστε να αναμειχθούν καλά τα υλικά μας. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μια ώρα να δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους.
Σε ένα τηγάνι, βάζουμε το λάδι να κάψει. Πλάθουμε τους ταραμοκεφτέδες και πριν τους βάλουμε στο τηγάνι, τους περνάμε από το αλεύρι. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δυο πλευρές!!!

Τρώγονται, ζεστές και κρύες!! Είναι το ίδιο γευστικές.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου