21 Μαρ 2015

Κουλουράκια Κανέλας!!!



Καλημέρα!!! Κουλουράκια κανέλας σήμερα!!! Τέλεια!!! Νηστίσιμα!!! Φτιάξτε τα... Θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!



Κουλουράκια Κανέλας!



















Υλικά:

1 κούπα καλαμποκέλαιο
1 κούπα ζάχαρη
¾  κούπας χυμό πορτοκάλι
¼ κούπας κονιάκ
1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουτ. του γλυκού μαγειρική σόδα
2 κουτ. του γλυκού κανέλα
1 κουτ. του γλυκού γαρίφαλο
αλεύρι όσο πάρει (περίπου 500 – 600 γρ.)



Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι, τη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ.
Στο χυμό πορτοκαλιού προσθέτουμε  τη  σόδα  και ανακατεύουμε μέχρι να αφρίσει και το ρίχνουμε στο μπολ.
Προσθέτουμε την κανέλα και το γαρίφαλο.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε, έως να έχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας

Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε ότι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε  σε  προθερμασμένο  φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου