15 Απρ 2015

Γλυκό ψυγείου... Μπολάτο!!!




Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά!!! Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Πάσχα!
Σήμερα σας έχω γλυκάκι! Αν και θα μου πείτε, ότι έχετε αρχίσει δίαιτα και διατροφή, γιατί αυτές τις μέρες όλοι το παρακάναμε, αλλά δεν θα μπορούσα να μην ανεβάσω αυτό το υπέροχο γλυκάκι που έφτιαξα. Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου για το πώς θα έβγαινε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο!! Γευστικότατο. Ελαφρύ, αν και τις θερμίδες του της έχει!!

Το μπολάτο!!!





















Υλικά
1 morfat creamy
1 γάλα ζαχαρούχο
3 - 4 μπανάνες
250 γρ. μπισκότα τις αρεσκείας μας
100 γρ. τρούφα
τριμμένη κουβερτούρα για πασπάλισμα

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη morfat με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να έχουμε μια σφιχτή σαντιγί.
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες κα θρυμματίζουμε τα μπισκότα με τα χέρια μας (εγώ χρησιμοποίησα 125γρ. digestive και 125γρ. Μιράντα με κακάο).
Όταν είναι έτοιμη η σαντιγί ρίχνουμε μέσα τις μπανάνες, τα θρυμματισμένα μπισκότα και την τρούφα και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Βάζουμε σε ένα μπολ ή πυρεξ πασπαλίζουμε με την τριμμένη κουβερτούρα και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου