12 Μαρ 2016

Μπισκοτάκια λεμονίου με λευκή σοκολάτα!!!


Καλή σας μέρα!!! Να έχετε ένα όμορφο Τριήμερο!!! Να ξεκουραστείτε, να πάτε τις βόλτες σας, να ανανεωθείτε!!!
Μπισκοτάκια λεμονιού!!! Τέλεια!! Ιδιαίτερη γεύση και ο τέλειος συνδυασμός με τη λευκή σοκολάτα!!!

Μπισκοτάκια!!















Υλικά
125γρ. βούτυρο
2/3 κούπας ζάχαρη
2 αυγά
ξύσμα απο 1 μεγάλο λεμόνι
250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. γλυκού. μπέικιν πάουντερ
150γρ. κουβερτούρα λευκή

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο και στρώνουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα.
Σταματάμε το χτύπημα προσθέτουμε το ξύσμα το αλεύρι και το μπέικιν. Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα και προσθέτουμε και την κουβερτούρα.
Παίρνουμε κουταλιές απο τη ζύμη και τις ακουμπάμε πάω στο ταψί (αν έχουμε σακούλα ζαχαροπλαστικής, μπορούμε να τη βάλουμε εκεί τη ζύμη, για να βγούνε ομοιόμορφα).
Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο 16-18 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν, καλύτερα πάνω σε σχάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου