11 Φεβ 2016

Μπισκότα cheesecake!!!!



Καλημέρα!!! Τα μπισκοτάκια μας!!! Νόστιμα και υπέροχα!!!!





Μπισκοτάκιααα!!!!















Υλικά
125 γραμμ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
180 γραμμ. τυρί κρέμα
270 γραμμ. ζάχαρη
2 βανιλίνες
220 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα
8 μπισκότα Oreo
 
Εκτέλεση
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190 βαθμούς με αντιστάσεις και στρώνουμε με λαδόκολλα 2 μεγάλα ταψιά.

Ανοίγουμε τα μπισκότα και ξεχωρίζουμε τη γέμιση από τα μπισκότα.
Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε το τυρί κρέμα και το βούτυρο να αφρατέψουν. Προσθέτουμε την κρέμα από τα μπισκότα μας, τη ζάχαρη και τη βανιλίνη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε, μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Χαμηλώνουμε τη λειτουργία του μίξερ και σιγά-σιγά προσθέτουμε το αλεύρι. Μόλις σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μίγμα σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ και προσθέτουμε τη σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια(αν έχουμε βάζουμε σταγόνες). Ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ.
Θρυμματίζουμε το εξωτερικό των μπισκότων.
Πασπαλίζουμε το ταψί με λίγα θρυμματισμένα μπισκότα και ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα, φροντίζοντας να αφήσουμε αρκετή απόσταση μ
εταξύ τους, διότι τα μπισκότα απλώνουν αρκετά κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Τέλος, πασπαλίζουμε με θρυμματισμένα μπισκότα και την επιφάνεια.
Ψήνουμε τα μπισκότα για 20′, μέχρι να ροδίσει η περιφέρειά τους και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς προτού τα σερβίρουμε.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου